Home » Nieuws

zomerkamp juli 2020

Caprilli-wedstrijd 27 juni 2020

outdoor challenge 22 mei 2020

Een gewone clubles 22 februari 2020

schriktraining 30 november 2019


caprilli proef 19 oktober 2019


onderlinge dressuurwedstrijd 25 juni 2019


bosrit 18 mei 2019


Onderlinge dressuurwedstrijd 13 april 2019


onderlinge dressuurwedstrijd 16 juni 2018


crosstraining 26 mei 2018


strandrit 28 april 2018


onderlinge dressuurwedstrijd 14 april 2018


onderlinge springwedstrijd 23 september 2017


Onderlinge dressuurwedstrijd 24 juni 2017

Op zaterdag 24 juni was alweer de tweede onderlinge wedstrijd van dit jaar. Uiteindelijk nam in de 1ste proef van de klasse B Janneke de 1ste prijs mee naar huis. In de tweede proef greep Esmee naar de overwinning. In de klasse L werd twee keer de beste proef gereden door Sanne!

Super prestaties van iedereen en een erg gezellige dag! 


schriktraining 3 juni 2017


strandrit 20 mei 2017

Op zaterdag 20 mei zijn wij met de ponyclub naar Noordwijk aan Zee gegaan. Hier hebben wij een prachtige strandrit gemaakt. Een superdag met ook nog eens superweer! Kortom, genieten!


onderlinge dressuurwedstrijd 15 april 2017

De eerste wedstrijd van het jaar was weer een succes! Een hoop leuke combinaties en mooie proeven!

In de B won Jenna met Stan de 1ste proef en Anouk met Zagea de 2de proef. In de L greep Sanne met Carolien naar de overwinning.

Dank aan alle sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.


Utrechtse kampioenschappen indoor 2017

Wat een super prestatie! Sanne en haar pony Carolien een knappe 3e plaats op de Utrechtse Kampioenschappen in de klasse B!


crosstraining 21 oktober 2016

Super weer, super terrein en een super crosstraining! Wat een top middag was het!


onderlinge dressuurwedstrijd + BBQ 24 september 2016

Zaterdag 24 september vond de derde onderlinge wedstrijd plaats. Dit was meteen ook de laatste wedstrijd om weer wat punten te scoren voor het clubkampioenschap. Kortom, een spannende, gezellige en supersuccesvolle dag! In de klasse B werd de eerste proef gewonnen door Sanne met Carolien en de tweede proef door Jenna met Sten. In de L1 waren de proeven van Romy met Nopper tweemaal goed voor een eerste prijs!

's Avonds eindigden we de dag met een gezellige BBQ. Hier werd ook de clubkampioen bekend gemaakt. En dit jaar is clubkampioen geworden......... Romy met Nopper!! Een superleuke en verdiende prestatie!

Veel dank aan onze sponsor Dierenartspraktijk Krommerijnstreek voor de prijzen.


Onderlinge dressuurwedstrijd 25 juni 2016

Op zaterdag 25 juni werd de tweede onderlinge wedstrijd van dit jaar gereden.Veel toeschouwers en erg mooie proeven! Uiteindelijk werd 1ste in de B dressuur Sanne met haar pony Carolien. In de L1 werd de beste proef gereden door Annelieke met Nopper. Bij de speciale categorie niet-lessende leden won Fleur met Pepper.

Veel dank aan onze sponsoren Welkoop voor de leuke prijzen en Bloemfris voor de mooie bloemen!

 

Het was een hele leuke, succesvolle en gezellige dag! 


Schriktraining 14 mei 2016

Zaterdag 14 mei werd er een schriktraining georganiseerd door PC de Laar. In de bak waren allerlei, volgens de pony's hele spannende, obstakels gelegd. Zo was er een groot zeil, vlaggetjes en harde muziek. Aan het begin was het allemaal superspannend, maar na wat proberen ging het super! Het was een erg leuke dag!


onderlinge dressuurwedstrijd 16 april 2016

Zaterdag 16 april was iedereen al vroeg uit zijn bed, want er werd een onderlinge dressuurwedstrijd georganiseerd door Ponyclub de Laar. Alle leden zagen er mooi uit en iedereen deed enorm zijn best. Dit leidde ook tot allemaal hoge punten en super proeven! Uiteindelijk greep in de klasse B Anouk met Zagea naar de 1ste plaats en won in de klasse L1 Cathelijn met Boogie Man. Anouk werd ook overall winnaar met de hoogste punten van de hele dag!

Veel dank aan onze sponsoren Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek voor de prijzen en Petit Restaurant Chris voor de lekkere broodjes! Wendy dank voor het jureren en Anita dank voor de catering!

 

Het was een hele leuke dag met enorm veel gezelligheid en plezier!

Maak een Gratis Website met JouwWeb